Zondag 3 oktober: 9u30 - 12u30

Hey hey iedereen! Na een super coole leuke overgang zijn we klaar om er dit jaar weer helemaal in te vliegen. Hebben jullie ook zoveel zin om weer elke zondag kei leuke spelletjes te spelen? De leiding heeft er alvast heel veel zin in. Daarom spelen we vandaag verschillende kennismakingsspelletjes om elkaar én de nieuwe leiding te le- ren kennen, zo kunnen we dit jaar dikke vrienden worden.

Zondag 10 oktober: geen vergadering

Vandaag werkt de hele leidingsploeg op de Ten Miles voor extra centjes in de groepskas. Het is vandaag dus jammer genoeg geen vergadering :(

Zondag 17 oktober: 9u30 - 12u30

Vandaag is het alles-op-wieltjes vergadering. Neem dus zeker jullie fietsen, rolschaatsen, skateboards,... mee + eventuele bescherming zodat pijntjes vermeden kunnen worden :)

Zondag 24 oktober: 9u30 - 12u30

Nu we elkaar hebben leren kennen rest er ons nog 1 ding om dit scoutsjaar te doen slagen namelijk het lokaal pimpen. Neem allemaal jullie versiering, vlaggetjes, posters, verf, verfborstels,... mee. Zo kunnen we er iets moois van maken.

Zondag 31 oktober: 9u30 - 12u30

Vandaag is het de griezeligste dag van het jaar, het is HALLOWEEN, woehoew!! Jullie mogen verkleed komen in jullie beste griezelkostuum want vandaag spelen we het grote halloween-spel!

Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als de leiding :) Stevige linker,

Leela, Mang, Raksha, Chikai, Oe en Ikki

Zondag 7 november: 9u30-12u30

Deze maand starten we met een echte klassieker. We gaan namelijk een heus bosspel spelen. Trek een paar stevige schoenen aan en genoeg warme kleren want we gaan heel de dag buiten spelen. Na deze vergadering is het oudernamiddag. Zo kunnen wij, de leiding, ons voorstellen aan de ouders.

Zondag 14 november: 9u30-12u30

Vandaag gaan we de groepssfeer in onze scouts wat versterken door een groepsspel met heel de scouts te spelen. We gaan weer een hele dag buiten spelen, dus kleed jullie warm genoeg aan.

Zondag 21 november: 9u30-12u30

Vandaag is het tijd voor nog een andere scoutsklassieker: we gaan Klei-O-Rama spelen. Haal je creativiteit maar al boven om leuke maar ook stevige figuren te maken uit klei.

Vrijdag 26-zondag 28 november

Het is weer zover, ons eerste weekend is aangebroken. Hier- voor volgt nog verdere uitleg in de weekenduitnodiging.

Zondag 5 december: 9u30-12u30

Vandaag is het een speciale dag! Is iedereen dit jaar braaf geweest? Want de Sint komt dit jaar ook weer naar onze scouts! We gaan ons goed voorbereiden om ook dit jaar de Sint weer goed te kunnen verwelkomen. Warm jullie stem thuis maar al op zodat we goed kunnen zingen!

Zondag 12 december: 9u30-12u30

Het wordt al wat kouder en dan is er niets beter dan een lekkere warme maaltijd samen te maken en te eten. Vandaag gaan we dus koken. Om ervoor te zorgen dat we goed kunnen koken is het handig dat jullie een keukenmesje, een snijplank, een schort en twee euro meenemen.

Zondag 19 december: 9u30-12u30

Het is alweer bijna Kerstmis en dat gaan we ook vieren op de scouts. Om dat te vieren gaan we Secret Santa spelen. Hiervoor moet iedereen een Kerstcadeautje meenemen van max. vijf euro. Dat cadeautje gaan we dan aan elkaar geven.

Zondag 26 december

Vandaag is het geen vergadering

Wij hebben er alvast zin in om ons deze maanden weer goed te amuseren!

Veel groetjes,
Leela, Mang, Raksha, Oe, Ikki en Chikai