Pioniers

Hellooooooo liefste pioooooo's!! t'Is hier met jullie nieuwe leiding hihi ;)) Dit is wat er op ons programma staat de komende maand:

Zondag 3 oktober 9u30 - 12u30

Vandaag vliegen we er samen in!! Om dit scoutsjaar fantastisch leuk te maken, leren we best eerst even alle leden van deze fantastisch-leuke groep kennen. Dat doen we met kennismakingsspelletjesssssss :)) Bereid jullie al- vast voor op naamrondjes en een creatieve brainstormsessie om ons takliedje te verzinnen!

Vrijdag 8 oktober 19u00 - 21u00

Hopelijk zijn jullie niet al te bang in het donker... want vandaag spelen we een AVONDSPEL!! #lekker spanneeeeeeenddddd

Zondag 17 oktober 9u30 - 12u30

Wij hopen dat jullie allemaal kunstig en creatief genoeg zijn om een schilderborstel vast te houden... Want... WE GAAN SCHILDEREN!! Vandaag leggen we ons nieuwe lokaal volledig in de watten en krijgen jullie de kans om het nieuwe PIO lokaal helemaal eigen te maken ;p #makeovertimeee
Iedereen neemt dus muurverf en een schilderborstel mee!!
(PS: een schort of vuile kleren zijn aan te raden)

Zondag 24 oktober 9u30 - 12u30

Op onze scouts doen we niet aan gewelddadigheden. Maar KLAKKEBUIS vergadering is daar wel een uitzondering op ; P. Vandaag trekken we dus onze beste pijltjes-vouw-skills uit de kast en proberen we zo goed mogelijk op onze doelwitten te mikken.
Neem dus een klakkebuis, een magazine (oud), en eventueel een beschermingsbril mee!

→ KOM VANDAAG MET DE FIETS!!

Zaterdag 30 oktober 19h - 21h

Hopelijk zijn jullie niet al te bang in het donker, want vandaag mogen jullie jullie griezeligste pak aantrekken voor de HALLOWEENVERGADERING!!

Krijgen jullie ook al kriebels in je buik voor deze eerste TOP vergaderingen? WIJ WEL!!!

See youuuuuuuu!!!!
Groetjeeees van Stokstaartje, Alpaca, Sitatoenga, Gnoe en Stekelstaarteekhoorn

Goeiedag liefste pio-tubbies hier geven we jullie alvast info over al onze super toffe leuke vergaderingen van november en de- cember. Dus allemaal zeker komen!!!! Want hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Zondag 7 november 9u30 - 12u30

Hopelijk hebben jullie de film ratatouille gezien want we gaan onze innerlijke Remy de rat nodig hebben. Je kan het misschien al raden maar ik zal het toch maar zeggen, we gaan een kei leuke kook vergadering doen!!!!! Vergeet zeker geen 2 euro, mesje en een snijplankje mee te nemen en je goed humeur

Zondag 14 november 9u30 - 12:30

Vandaag is het tijd dat we onze scouts 54 nog hechter gaan maken. We gaan met iedereen van onze scouts een groot groepsspel spelen!!:o. Zo kunnen we ook de andere takken beter leren kennen, en laten zien hoe een leuke leiding de pioniers hebben en ook toffe leden natuurlijkſ!

Vrijdag 19 november 19u00 - 21:30

In deze koude en donkere tijd van het jaar gaan we aan een echte wintersport doen. Ik hoop dat jullie goed stevig in jullie schoenen staan of beter gezegd in jullie schaatsen, want jaja je hoort het goed we gaan schaatsen!!! Neem zeker 5 euro, pas(kids id) en jullie fiets mee, vergeet ook geen warme kleding en hand- schoenen zodat we kunnen verzamelen aan de polly kant. We gaan er ongetwijfeld een toffe avond van maken.

26 november tot 28 november: weekend

Dit weekend is het geen vergadering want we gaan op weekend!!  Hou dit zeker vrij want dit ga je niet willen missen. Verdere info volgt.

Zondag 5 december 9u30 - 12u30

Hij komt hij komt de lieve goede sint... Studeer jullie sinterklaas- liedjes maar goed in want de enige echte sinterklaas en zijn roetpieten gaan een bezoekje brengen aan onze scouts. Hopelijk zijn jullie flink geweest want de sint heeft een cadeautje voor iedereen die braaf is geweest.

Zaterdag 11 december 19u00 - 21u30

Vandaag hebben we een keeeiii gezellige maar rustige vergadering. We gaan ons lekker gemakkelijk in de zetels van de polly leggen en een goede grappige gezellige film zien!!!! Neem zeker jullie tofste films mee en eventueel een warm dekentje. De lei- ding zal voor lekkere snackjes zorgen ;p. We verzamelen aan de polly kant!!

Zaterdag 18 december 19u00 -21u30

Deze avond is gezelligheid prioriteit numero 1 want het wordt een super gezellige kerst vergadering. Zie dat je nog een grote honger hebt want jullie coole leuke leiding zal voor een lekker kerstdineetje zorgen. We gaan ook een secret santa doen dus we vragen aan iedereen om voor een leuk origineel cadeautje te zorgen van ongeveer 2 euro. De creatievelingen onder ons mogen natuurlijk ook voor een self made geschenkje gaan. Vergeet ook niet om 1 euro mee te nemen voor het eten. Verzamelen aan de polly kant

Een stevige linker

Stokstaartje, alpaca, sitatoenga, Nino en gnoe